Wednesday, December 31, 2008

Meh beli kerongsang.......

Saje aku publish kerongsang yg aku jual........kot la korang bekenan


1. kerongsang kebaya RM35


2. kerongsang bertali RM32 (sold)


3. RM30 (sold)

4. RM30


5. RM30

6. RM30

7. RM30 (sold)

8. RM30

9. RM15

Ni brooch ori from Sabah, good quality (ada byk lg patern lain, tp aku snappo sket jer, buat promosi). Ada yg bekenan tak???? harga yg aku letak tu tak temasuk pos yer caj. Tp kot la korang bekenan, harga buleh dirunding.......

9 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

wah kak jue
ko bisnes plak erk..
bagus ler....
zana tgh cari kerongsang kebaya kak...ada pattern lain tak kak

nor said...

lawa2nyer kerongsang...dh start biz nmpknye..bagus2..
re:cuppies tu nor blaja kat tganu ni gak..nor mmg minta kalu bab2 wat kek ni..

ieda said...

salam ... hai jue ... ieda berkenan ngan kerongsang entry no 6-8 tu .. menarik minat ku ... hehehe
well seronok giler ke wet2 world nie .. nie tak boleh jadi memang tmpt tuu untuk budak2 kan ... sernok nampaknyer anak2 jue kat sana .... kalau bwk anak2 ieda nie ... luper diri gamokknyer ... ermmm jue dah balik ktn tak gi terus maju baru bukak ker ... smlm hubby gi jalan2 kat sana ... besor jugak tmpt nyer ... hehhehe biler lagi kita nak jumpooo nieh ...

aimi @ kamalina said...

uihhhh....... dah tepek dah.... aku nak tgk semua collection yg ada..tunggu aku mai ktn minggu ni..kalau sempat, aku singgah umah kau sebab nak tgk keronsang... hahahaha....

watie said...

waaa.. bisnes lak skang ye... bila pindah blog nie, sorry watie x perasan la pulak..huhuhu..

salam maal hijrah 1430 dan selamat tahun baru 2009, moga tahun ini kita beroleh keberkatan dan kesihatan yg baik...

Coretan Hati said...

wehh..jue..tukor jd biz woman ni...baguihla...
hihihi...den kalu menulis memang jiwang juga...praktikkan bahasa jiwa bangsa...huhuhu..

shahrose76 said...

Aku suka sgt tengok gambar brooch tu cuma kau tak adil ..almost semua brooch kau tayang tu warna fav aimi ...ahahahaha aku sokong kau jual brooch and nak belajar buat cc...moga kau duk kat umah...tapi jadi biz woman!!!

shahrose76 said...

Aku suka sgt tengok gambar brooch tu cuma kau tak adil ..almost semua brooch kau tayang tu warna fav aimi ...ahahahaha aku sokong kau jual brooch and nak belajar buat cc...moga kau duk kat umah...tapi jadi biz woman!!!

intelligence said...

hermes birkin bag
hermes birkin
hermes bag
hermes handbags
gucci handbags