Monday, December 29, 2008

apa story balik kg?????

Hmmmm....nak story apa yer???? maleh la nak mengarut bebyk........jom layan piccas masa aku bawak kids g mandi manda kat WET WORLD, Shah Alam.....masa aku balik ari tuh. Nama jer org Selangor aku nih, tp ni lah 1st time aku bawak anak2 aku g cni. Sbb yer, tiap kali balik kg aku n hubby prefer g jenjln kat shopping mall...........mcm la kat Ktn ni tak der mall kan....hehe, saje suka g shopping kat KL lg sbb brg2 dia byk variety n lebey murah.........


Lagi satu, kids pun dah beso kan, mcm a.long.....dia dah pandai demand nak g mana kalo time cuti, so kena la layan....kalo masa dorang ni kecik2 dulu, ikut kepala aku n hubby jer......


Overall, mmg enjoy gi cni.......confirm anak aku nak gi cni lg. Silap2 tiap kali balik kg nak g cni aku rase......



Apa yg best sgt tu???? tgk kat bawah ni, aku sempat snappo apa yg menarik.....tp tak sema la, mana yg dan & under coverage area aku jer la...



kat dlm pool kids......


dlm kapal yg kuning tu, ada slide kat dlm dia....



ni plak.....open slide tuk kids.....


pool ni sema kategori buleh masuk.......yg syok yer, ada slide beso yg lebo sgttttt (tp tak der dlm gambo, payah nak snappo)........beramai2 buleh slide kat situ, aku n hubby bukan main syok dok main kat cni, ngan anak2 aku pun aku bawak...hubby pangku azam aku pangku amar....pas tu slide sesama....mmg besh.....Adam, dia dh syok dok main ngan abg mirul, wawa & ika....aku pun tak risau ngat la sbb dia dh beso, pandei dh bawak diri.........

ni laa family aku yg join sekali.........


aku suka ngat gambo nih............1st time angah posing cantekkk & dia posing sendri tau, bukan aku yg suruh. Pas tu dia panggey aku soh snappo gambo dia.....besa yer mesti dia posing tah hapa2

*********mcm besa, gambo lain masa riang-ria kat sana, aku letak kat separate n3..... slideshow kat atas tu........

4 comments:

aimi @ kamalina said...

uih galaksssssss..... bestnya...ni kalau haziq tgk blog kau, confirm dia ajak pegi...dia selalu kenen2 dgn aku nak gi Sunway Laggon..tapi tmpt tu aku rasa tak sesuai, lebih sesuai utk org dah besor... kalau Wet World ni ok...tmpt pun menariks... mmg utk bdk2 happening lorrr..... teruja aku tgk!!!

wah wah amar.. posing sakan tu.... teringat aku kat rafiq.. diorang ni kan species sama je, suka buat yg pelik2 masa bergambo.. hari tu masa gi kenduri sepupu aku tu, si rafiq yo yo je berdiri kat pelamin, soh aku snap gambo dia.. bukan sekali, byk kali lak tu... jenuh aku nak layan..

aimi @ kamalina said...

re: weh...murahnya tiket WW... camni blh la pi...

jue...aku ada assignment utk ko... pi tgk blog aku.. ahaksss... jgn mare..

~~ciklinn~~ said...

bestnyer gi mandi manda... bukan main sonot budak2 tu yerkk...omak eh pun sonok banget yer....

splendid said...

gucci purse
cheap gucci
cheap gucci
gucci wallets
prada