Thursday, December 25, 2008

TQ Yang.............

Cantek tak spec ni?????


ni lah spec baruku, sponsored by cik abe ku sayang............TQ Yang......selepas ku bodek2 & ku kecek2, dia pun cakap....."ambik lah" (saja jer bawak dia masuk kedai spec konon2 nak tgk2 jer, last2....'ter'bekenan la plok)....ekeke.....tp dear hubby aku ni mmg murah hati sesgt ngan aku n kids, besa yer apa aku n kids nak dia bg jer beli..............janjiiii, fulus yer adaaaa.....




**************Esok cuti krismas........i will be off for a holiday, balik kg daaa.....lama dah tak balik. Kalo sempat, & ada kerajinan.....aku updt gak la masa kat kg nti, tp kalo too bz ngan borak2 sampei 2-3 pg or sesi jenjln satu family, jawab yer pas balik kg nti la aku updt............

yahoo......hohoho.....tak sabo yer nak balik kg jumpa 'kaum kerabat' ku.......

6 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

wah kak jue
glamour ler ko balik kg nie erk ngan spec itam baru
stylo ler kak jue

murahnyer hati cik abe mu kak........

aimi @ kamalina said...

uihhhh....ni la specs tu yaa...aku ni tgh tunggu claim masyuk (claim yg aku buat cc byk2 hari tu)... awal2 lagi dah cakap kat kamal...1st thing aku nak buat, nak cari sun-glass... dia senyap je..senyap tu tandanya setuju la kan... hikhik..

ps: ada hati nak update blog kat kg... sabo jelaaa..

~~ciklinn~~ said...

hish cantik2 kak....gerammnengok nyer...

apasal akak tak pakai sekalik..mesti modell kebaboom badooommmm

linn cakap kat abg.."ha tgok ni husben dia belikan sprc baru cantikk bang....." laki linn jawab..."ha nanti abg belikan dua...." huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaa kejam kan laki aku tu...

Nur a.k.a admansyah said...

padan-lah nk blk kg... nie pekena spec baghu nih! aisey.. kalo selisih bahu kt KL nie... mau-nya gue tk cam! silap haribln... gue ingat artis maner daaa...

Salam Maal Hijrah & Happy new year! turn sy plak cuti tawww!

Wak Kumis Singapore said...

‘SELAMAT AWAL TAHUN HIJRAH 1430′

(1 Muharram 1430 / 29th December 2008)

sticker said...

cheap handbags
evening handbag
handbags online
ladies handbag
luxury handbag