Tuesday, December 16, 2008

Celebrating A.long 7th Bday




5 comments:

aimi @ kamalina said...

galok bebenor... ahaksss....

aimi @ kamalina said...

re: aku mmg bengkek.. mahal la ubat tu..aku kira2 sendiri... ubat air dia charge RM10 sebotol (kalau kat klinik aku besa pegi tu RM5 je paling mahal), pastu ubat biji ada 2 jenis... yg ni aku target dia charge RM15 sejenis... geram kan!! aku dgn selambat je cakap kat ofismate aku tu.. ubat mahal giler.. pas ni tak nak pi situ dah... (ofismate aku tu partime keje kat klinik yg aku pi tu).. bior dia report kat doc tu.. melampau tahap gaban.. metal rasa.. ni pun aku terus tak sihat.. bdn mcm nak demam semua.. esok aku rasa aku MC.. :P

JUE / MRS MEGAT said...
This comment has been removed by the author.
aimi @ kamalina said...

oittt... tula..galak sgt mengomen... kat blog aku tu sampai 3 komen yg sama kluar... dah kena remove dek aku... ish ish...

Nur a.k.a admansyah said...

tu dieee... dah pandai buat slide show dh..

Caiyok! cai yokkk...