Thursday, December 18, 2008

Scrap.....scrap.....scrap.....

Hmmm......besa yer aku publish hasil cretivity aku ni kat fp. Tp since dh 'berumah tangga' kat cni, boh kat cni la plok. Saje lepas gian sbb dh lama tak 'menghias' gambo kan.....Jom layan gambo2 scrap aku....
ni gambo Azam....1st day of born, so cutee.....
Gambo anak2 aku yg lain masa 1st day of born tak der pun simpan sbb masa tu konon2 yer dengo ckp org tua2 kata tak elok amik gambo masa baby baru lahir....aku pun tak tau ngape....so, ikut jer laaa....
Tp dah zaman teknologi moden ni, aku tgk tak der mende pun amik gambo masa baby baru lahir.....elok jer beso yer, rase nyesal plok tak amik gambo anak2 aku yg 2 lg tuh....
gambo heroes aku masa raye 2008....payah nak amik gambo ni, sbb si azam tu tak dok diam langsung...

Azam ngan keta baru dia, hadiah 1st bday.....mcm menang keta jer kannn????

family aku.....masa gi jenjln kat 'Muzium Sg lembing'. Keta yg kitorang dok pose tu, keta manager lombong Sg Lembing tu dulu2....

10 comments:

amaruszati noor rahim said...

salam. pandai edit gambo. akak tak reti. course cc boleh tengok kat http://kelaskek.blogspot.com. meh, datang. boleh jumpa

aimi @ kamalina said...

amboi amboi... terkejut aku tgk 1st yg komen kat sini.... tak lama lagi tayang kek la pulak kat sini yek.. hikhikhik....

weh jue.. tak sangka lak kau tak snap gambo anak2 kau pas lahir... kalau aku selamba je amik... so far takde lak MIL aku larang... sebab kalau yg dia larang tu dia akan sound direct... bab gambo tak dela pulok.. hehehe... cuma aku tak sure aku ada snap ke tak masa hari pertama (kena tgk album semula).. kalau beberapa hari pas tu, mmg bykla (ni after kur hsptl laa)... maklumla masa kat spital tu tak ingat dah pasal gambo2 ni... ingat baby dah kluar, legaaaaaa.... :D

~~ciklinn~~ said...

wah akak rajin tu wat scrap... linn paling suka gambar azam dgn kete tu cantikkkk............

Zanna_MamaBatrice said...

rajin kak jue...
kreatif....zana nie x pandai ler nak buat scrap...ajar ler...kot2 leh buat utk batrice plak lepas nie....

Zanna_MamaBatrice said...

re : kak jue....cam biasa lah...zana nie kalu dah mule menaip....laju ntah apa2 yg kuar kat kpl nie...

kak, yg lagu2 tu...akak click jer kat lagu2 tu..pastu akak register ler kat web dia...nanti bila dah pilih2 lagu...akak letak alamat blog, secara auto dia akan antar kat blog kita kak...he he he

Jue said...
This comment has been removed by the author.
Nur a.k.a admansyah said...

ye ker tak baik Jue? yg sy ingat.. depa ckp "tak baik amik pic bertiga, nanti berpisah!" Kalo mcm kite nie ada 3 kids camano..?

So cute yr scrapping.. I suke yg slide pics BD Azam tur kat bwh.

psstt: nak tau citer Adam.. pi-lah visit FP sy..

kcm-mutiara hati said...

psssst.....cantiknya backdrop...i like the colors...ceria....

anyway...thanks sudi meniggal jejak di blog kcm....

yong said...

salam kenal juga buat kak jue. nanti2 singgah lagi ye..

oh, lama dah tak men'scrap' ni..baru2 ni buat satu LO pun dah haru dah..hehehe

aimi @ kamalina said...

re: weh jue.. anak2 aku ni takde particular kartun yg diorang minat.. ikut dan je... so selamat la aku dari melayan diorang buat collection... dan mcm2 kartun dah beli...campur2.. B-daman dah jahanam... hahahaha.. maklumla anak2 aku kan ganas.. nipun tak tau berapa lama tahan... lagipun ank2 aku ni minat diorang bukannya lama... janji ada bende baru...