Thursday, January 1, 2009

HAPPY NEW YEAR..........2009

Sebeno yer tak tau nak conteng apa....tp, tuk nak meninggalkan kenangan thn baru, kugagahkan jua lerrr menulis apa yg patut......
Pejam celik, pejam celik....dah pun 2009. Cepat yer masa berlalu. Tahun baru, azam pun baru....azam tahun 2008, dah tercapai ker blom?????
hmmm....ntah laaa.....aku sendiri pun tak pasti. apa azam aku thn lepas yer???? (teruk yer, idup tak der tujuan jer gaya yer kan....azam sendri pun tak ingat....ishishish....), sebeno yer azam thn lepas, nak simpan duit lorrr....dlm kata lain, tanak ler keja yer bershoping jer or spent money on 'unnecessary' things. Tapi...........berjaya ker dak azam aku???? sket sgt % yg berjaya yer, nak bgtau pun malu.......biar lah rahsia bak kata ct nurhaliza.....payah yer nak ctrl nafsu shopping ni kan.....walau pun sema bende dah ada, still nak beli gak kalo nmpk bende 2 baru especially time sales.....satu cara yg terbaik, jgn g shopping mall, selamat duit........tp, buleh ker mcm tuh????
nmpk gaya yer perjuangan aku bersmbg la thn 2009............wish me luck.........
HAPPY NEW YEAR.....2009

7 comments:

aimi @ kamalina said...

hahaha...ni namanya kemaruk nak menulis.... hmmmm.. okla tu ada gak azam..w/pun % nya kecik... hmm..ya ker, blh caya ker?? rasa mcm takde langsung... kuangkuangkuang... jgn mare... harap2 thn ni berjaya la yek.. kalau ko tanya azam aku lak, aku nak naikkan berat bdn...ni dari thn lepas ni, tak berjaya2 gaks... guane ni wei.. penat laa... MIL aku lak kata aku ni makin "sekeping" semenjak sibuk baking ni... hmmmm.... takkan nak kena stop kot... :P

~~ciklinn~~ said...

huhuhuhuhuh linn pun pasang azam tak simpan duit... tak mau dah shooping2.. mihahahha

re: akak asal kuala selangor ker? linn org sg.besar jer kak..... ni husben linn ajak duk kuala selangor.. hihihihih rumah murah2 lagi kat sana...akak skrg kat k.selangr ada tesco..depan jalan tu jerk..

D.a.a.l.i.a. said...

hepi new year to u and family... semoga sukses selalu

Kak Daalia
http://lea-oven.blogspot.com

amaruszati noor rahim said...

jue, salam manis.
jue nak ambik pakej mana? jue boleh book tarikh yang jue berkenan.
ni tarikh yang dah ada:
10 jan- fondant untuk hantaran rm350 siap dengan buat bunga gumpaste
17- fantastic jely siap dengan belajar buat bunga dari jelly rm 150 termasuk tool. masa 3-4 jam saja
18-fantastic jely
24- pakej bake rm250
25- pakej deco buttercream lukis
kartun dan 3D rm250
26- pakej deco buttercream basketweave dan hantaran rm250
27- pakej intensif cupcake rm250 (buttrercream, royal aising, fondant, gumpaste)
28- choc deko-khas untuk yaang dah ambik pakej hantaran
+lain2 date jue boleh tempah. kelas akak hanya sehingga 2 feb
semoga ada ruang bertemu dan berkongsi ilmu

amaruszati noor rahim said...

apa2 hal jue sms or call akak ye...coz akak jarang online

aimi @ kamalina said...

oitt....mana entry terbaru??? kata ada entry banjir dpn umah..aku nak la tgk...apa daaa...ada blog maleh nak update... cepat update weiiiiiiiiiiiiiiii........

superior said...

chloe bags
chloe handbag
chloe handbags
chloe paddington bags
chloe paddington bag