Tuesday, January 6, 2009

Promo Kerongsang Lagi....jom shopping....

Lagi aku letak stok kerongsang yg ada...........berminattt......meh la order........


2.1 RM30


2.2 RM30

2.3 RM30


2.4 RM32 (Kerongsang bertali)

2.5 RM15 (sold)

2.6 RM35 (Kerongsang Kebaya)


2.7 RM30


2.8 RM30


Kerongsang yg aku jual sebelom ni, leh klik kat sini

6 comments:

aimi @ kamalina said...

uihhh...galaksss...promo jgn tak promo... weh..aku lupa la nak tgk keronsang hari tu..ko la tak ajak tgk... hmmm..... kau tau dak si rosemah dok bengang kat kau dok tayang kerongsang...sebab dia kata dia ni hantu kerongsang.. makcik tulak dlm proses nak slimkan bdn dia.. nak start pakai kebaya semula..bila dia tgk kerongsang utk kebaya kau tu, meroyan bagai nak rak.. hahahahaha...

re: weh jue.. aku bukan tak mau pakaikan baju besar.. kau tau dak nampak mcm baju pinjam... buruk sgt2 kat mata aku ni.. nak kata aku pakaikan yg ngam2 pun tak gak... tapi tula... aku tgk gakla size tu... kalau besor ngat, mmg confirm aku tak pakaikan.. setakat besor sikit tu, aku bantai gakla..

aimi @ kamalina said...

re: aku berkenan yg rm215 tu, dah sold la pulak..sapa yg cop awal2 tu?? ta kaci betul....

weh jue..aku lupa nak cakap kat kau.. aku ni kalau ada angin rajin, aku type je apa2 citer..pastu aku settingla bila nak publish.. so takdela rasa mcm hari ni nak update, hari ni baru terhegeh2 nak karang pelbagai... dah buat sesiap..kau pun blh buat gaks.. ada masa tu kita kan mcm free..time tu karang la sampai 2 3 entry...

aimi @ kamalina said...

opsss..silap..bukan rm215.. tapi rm15.. hehehehe...maheinya kalau rm215...

~~ciklinn~~ said...

wah2... cantik2 nyer kak....

Mr. azmie said...

cantik2 gak keronsang...salam singgah

intelligence said...

After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!
runescape powerleveling