Monday, January 12, 2009

4 U......

Sempena bday hubby.........tau apa dia mintak????

ll
ll
ll
ll
ll
ll
V
ni lah yg dia mintak........MP4


Kisah yer......

aku bg 3 choice tuk dia
1. specs
2. jam
3. perfume
tapiiii...........non of my choice yg dia pilih, sbb dia kata
********specs........"papa pakei keta buruk aje, bak pe nak pakei specs mahal2.....lgpun susah nak bawak safety glass keja dia lg, ray ban lg.....
********jam......"papa bukan yer selalu pakei jam, jam kat hpone pun cukup dah"
********perfume.....not interested at all

"tp........kalo MP4 ni mmg papa selalu guna, lama dah papa nak kan"
somi aku ni, mmg la mula2 dia pilih MP4 'cap ayam' jer....tp aku la mcm tak puas hati jer nak bg hok mcm tu, kalo hok cap ayam tu puluh hinggit jer, tak per gak......ni ratus2 gak harga. So, nk bg puas hati aku laaaa puye pasal....last2 beli jugak la Sony MP4 ni, apa lg...........senyum sepjng malam la dia dpt ni.....

'mengkarap' & 'sangap'????? mmg ler......harga mende ni mmg buleh 'tahan'....aku pun tak leh tahan sebeno yer, tp sbb nak bg puas hati aku escpecially, bagi jer la kat dia........


Makan kat ner........Kenny Rogers, tp mcm tak best jer makan sbb no cake kan, rase mcm makan masa kuar besa2 jer......anak2 aku pun bising, tp tak per la........."sabo sema.....jumaat ni mama deco cuppies yg spesel tuk papa"

gamba yg ada.....maleh la nak letak byk2 bukan ada cake pun.....ni jer lah yg aku letak....walaupun sebeno yer byk gak snappo gambo, tp sbb mcm tak happening jer....aku letak yg ado jer lah yer.....

latest piccas, 33 yrs old dahhh......

Bday kiss dr Azam.......

kalo soh kiss, anak aku yg ni mmg over sket......censored jerk gaya yer....kuikuikui


nak enterprem gakssss......hehe

6 comments:

aimi @ kamalina said...

uihhhhhhhh...tak tahan tgk azam kiss papa dia..... ada style laaa....hahahaha.......... mula2 tu mcm nak ngap muka laki kau..rupanya nak kiss... sensored u............. mana gambo anak bujang yg lain??? tak aci..letak gambo azam dgn papa & mama je... hehehe...btw mama nampak slim laa... apa rahsianya??????

weh MP4??? hehehe...hari tu kau tau dak kamal belikan utk aku..aku bukan guna pun... kelakar.. tapi cap ayam jelaa... tupun dlm RM100++ rasanya... mahei gak w/pun takde brand... aku tanya la dia buat apa belikan aku MP4.. katanya takut aku boring kat opis... ceh..mcmla opis aku ni takde pc..tak blh nak dgr lagu kat sini.. sabo jela.. last2 MP4 tu dok terpengap gitu je... sabo jelaaaaaaaaaaaaa...........

Jue said...
This comment has been removed by the author.
Nur a.k.a admansyah said...

Hi Jue...

Not too late to wish yr hubby...

Happy Belated Besday! Ooo.. same age ngan awak jer!

Uhh... gempak-nyer permintaan hubby awak! takpe gaks... kalo laki I takleh offer coz die mmg `high-taste'. So far die tak penah request lagik!

shahrose said...

Itulah orng kata sayang suami...biar pun mahal janji dia puas hatikan Jue....aku tak sabo nak tengok cc or cake yang kau deco tu....hehee..eh aimi kau taknak mp4 send la kat aku...bday aku jumaat ni tau! ahahahha

Zanna_MamaBatrice said...

happy besday to hubby kak jue
mp4...ok gark kan.....this month turn besday hubby zana gark...ok gark kalu beli buat hadiah dia nie...he he he...

cantik akak pakai tudung ekin tu....sweet ler...nampak muda bertahun2...he he ikhlas tau nie...

splendid said...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not
fashion jewelry