Wednesday, January 14, 2009

Apa saja untuk mu......

Seperti yg dijanjikan......akhir yer, terhasil la cupcakes hasil air tgn aku sendri buat hubby tecayang.....taaaa...raaa.......

ll
ll
ll
ll
ll
ll
ll
ll
V




Amacam???? jd tak?? nmpk mmg la mcm jd kan.......tp sebeno yer, terlalu byk ngat mende yg perlu dibetolkan lg......what ever it is, walaupun rumit nak menyiapkan yer, sbb aku ni baru nak merangkak2 dlm bidang nih, cuppies yg ni terlalu bemakna buat aku sbb.....

this is my very 1st touch
& it is dedicated 2 my dearest hubby
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
******dah siap jer cuppies nih, anak2 aku & dear hubby tak sabo nak makan. Masing2 amik hok sendiri....kan dah ada nama tuh, & walaupun sebeno yer rase cuppies & deco cuppies ni mmg 'out'......really appreciate my kids, sbb dok puji gak kata "hhmmmm....sedap yer mama buat". may b sbb aku tak penah buat cuppies mcm tu kan, so.....bila dah terhasil yer cuppies yg mcm tu, dorang pun impress & excited. Hubby........made some comments, tp aku tak kesah.....yaaahhh of course mmg perlu sesgt dikomen sebeno yer.....hehehe. Aku pun aware apa yg kurang......never mine, next time aku cuba lg......
*****thanks to aimi yg jenoh menjawab call aku hari tuh semata-mata sbb nak buat cuppies yer pasal & thanks to k.zati yg bg tips2 apa yg sepatut yer aku buat next time.....

12 comments:

aimi @ kamalina said...

wah..bravo.... yg penting kau dpt hasilkan dari tgn kau sndiri..mana ada yg buat terus perfect.. tanyalah org yg berkecimpung dlm bidang ni... mesti ada salah & silap kat mana2..

yg penting pengalaman tu...sebab kita takkan dpt kat mana2.. unless kita sendiri yg buat.. so senang nak identify mana silap & perlu diperbaiki next time.. hehehe...

semalam, aku rasa record la kau call aku... kalah org bercinta... muhahahahahahahaaaaaaaa.... member opis aku dok jeling2 je bila kau call... tak habis2 ringtone "gantung" berbunyi... hehehehe....:D

apa2 pun, ni baru permulaan.. jgn give up lak... kalau selalu buat, inyaAllah... lama2 kau ok laa...

Coretan Hati said...

amboi....comel comel cup cake ni...sayang ler nak makan....bak mai sikit jue...

kcm busy giler...xdan nak update dah penuh ngan rimbunan hutan agaknya rumah kcm tu....

nak upload biz baru pun tak sempat lor...

yong said...

tak pe kak, biar orang komen..nanti boleh improve lagi..ye ta..

ni bila yong dpt rasa ni???

:)

Fateen said...

oklah tu, kalau polish confirm pro cam aimi..n waiting customer ni..

jue, g amik tag plak kat blog..

~~ciklinn~~ said...

yeyyeeyye akhirnya berjaya.. ok apa kak comelll

idida aka ummu nafisa said...

terharu hubby dpt hadiah CC dr tangan wife sendiri kan....

ramai dh tutup FP bukak blog plak skrg...huhu

shahrose76 said...

bravo!bravo!bravo! akhirnya abe kesayanganmu tu dapat jugak cupcakes dari hasil tangan isterinya sendiri..pasni kan bday anak2 kau and megat kau kena buat kek tiga tingkat tu macam aimi pernah buat...boleh sahut cabaran aku ni jue??? kekekeke..aku sebenarnyakan masa kau sms kata kau kau dah letak entry ni akulah orng pertama tau tapikan sebabnya bila aku click kat comment tu banyak kali..asyk tak terbukak aje..tengok sifu aimi mendahului aku !!! uwaaaaaaaaaa!!! pasni kau tengok aku buat cc kalau jadila...abe aku asyik outstation jek!!

amaruszati noor rahim said...

orang baru belajar berjalan pasti kan jatuh seblum langkah semakin stabil dan bisa berlari... dulu2 belajar makan pun susah nak suap ke mulut sendiri...begitulah tangga hidup kita ini. teruslah praktis

aimi @ kamalina said...

wah...bila baca komen kak zati penuh mendalam... betul tu jue..mana ada yg terus perfect.. hehehe..

weh..pi buat TAG kat blog aku tu..jgn malas2............

Zanna_MamaBatrice said...

perg kak
dah pandai buat cuppies ler
bravo ler....utk besday abg sayang plak tu....sungguh sweet ler...

ala kak, 1st time try mmg ler camtu....mana ada 1st time terus perfecto...he he he....kira ok what even 1t time trial dah nampak rupa cuppies tu....comel banget ler...

usaha lagi kak

nurulizzatijusoh said...

wahh..hebatla akak.trus praktis..sy xsmpat lg.duk bz marking paper exam bdk2.apapun thniah!

jacker said...

Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!
costume jewelry