Wednesday, March 25, 2009

Berita Gumbira tuk Dear Hubby.....

Sebelom citer pasal biter gembira tuh....layan dulu la gambo kek bday aku nih, 'CheeseCake'......my favourite, lmbt no update yer....(kemalasan melanda nak buek camno, bukak blog jer, mmg mood tu tak dtg). Tiap thn kalo bday aku, mmg aku request kek ni la kat Dear Hubby......

CheeseCake fav aku......tp bukan 'Secret Recipe' puye tau, 'Cheese Cake Factory' puye....dah try yg SR puye tp aku rase powerrrr lg CCF ni puye cheesecake, cheese dia.....mmg pure sgt rase....mmg mengiurkan)

potong cake time....tp gambo bday mama tu nmpk tgn jer, sobab yer muka sememeh sket, aku soh a.long amik gambo tgn yg potong kek jer, muka mama yer tak yah......masa potong kek nih, hero2 aku yg 2 org tu dgn gumbira yer nyanyi lagu happy bday kat mama dia......


sodappp yerrr.....makan ngan pizza European Sensation (gambo lupa nak snappo), tp tak best sgt la European Sensation tuh, not recomended kalo korang nak cuba


BERITA GUMBIRA?????? ni lah dia..........
*
*
*
*
*
*
*
*Italic*
*
*
V


so....sempena bday aku, thn ni aku akan dianugerahkan sorang lg korumn dlm family......harap2 kali ni akan dpt la 'PUTERI' plak.....korang doa2kan la yerk

****Happy sgt dear hubby dpt biter ni. Dah few mth sibuk dok frust jer.....sbb p----d aku lately tak menentu, rase mcm lekat....tp tak lekat pon, tu yg dia dok frust. Bila yg kali ni, p----d aku lewat, mula2 dia tak mboh layan ngat bila aku kata dah lekat.....(sbb aku rase perubahan sket dah masa tu, mual2 tu dah start, n rase malas yg amat sgt nak buat keja start dah). So, bila dah buat test ni, baru laaa sengih sampei ke telinga encik megat aku tuh.
****Yg best time pegnant ni, hubby musti syg lebey sesgtttttt kat aku, hehe...time ni la nak manja/ngada2 giler babas ngan dia...gerenti layan puye.....kuikui

10 comments:

aimi @ kamalina said...

FULLAMAK!!!!!!!!!!!! akhirnya berita gumbira ni diannouce secara rasmi... haaaa... hadiah paling bermakna tu.... aku yg wish dlm TAG, tgk2 ko yg terima dulu.. jue...aku doakan semoga kali ni PUTERI lakss.... mana tau, rezeki ko ker... sebab ko kan rajin membaking skarang... hmmmm...harap2 by MEI nanti tak mabuk la yek..kang susah lak nak jlnkan "projek" kita... hehehehe...

ps: ada sudah jadi dgn timing kali ni??? "syok" sgt la tu... hehehe.... biasanya ko terror ngat bab2 ni...dah nak lawan aku... hehehe..actually, kalau ko dpt yg ni, baru sama dgn aku sebab aku dah 4 tau, cuma yg hidup je 3... so, kalau aku nak pregnant lagi, kena tunggu kau yg lagi satu.. baru fair & square..

aimi @ kamalina said...

lupa plak nak tanya?? EDD bila ni?? takkan dlm raya lagi??

nuarliesya said...

TAHNIAH JUE.....tumpang gembira ngan berita kehamilan jue yer...harap2 dapat PUTERI nanti yer insyaAllah...jgn kerja berat2 sanagt permulaan nie jue yer..

@zura said...

wahhh bestnyer... tahniah jue... moga sentiasa sihat dan selamat... jaga diri tau...

Zanna_MamaBatrice said...

congrate kak
congrate
tetiba aku plak yg excited nie hah
hari jadi akak...tp hubby akak yg dpt hadiah.....
btw....take care yerk kak
insya allah....ada rezeki...puteri ler tu nanti...

~~ciklinn~~ said...

pertama2 sekali linn nak ucapkan tahniah pada akak...bakal timang baby lagi..

tahniah juga pada umur yg bertambah itu..hahahha semoga pjg umur murah rezeki...aminn..

kak kat manabeli kek tu... sungguh mengguda kak oii...

Nur a.k.a admansyah said...

Tahniah my dear fren... Dah nak msk 4 yea?

Jue, awak mmg plan nak yea? means.. kali `terawal' sikit kan? becoz gap yg nie x sapa 3 thn! ye-lah... 3A kan same ngan yr 3 heroes! kalo x silap... due bln 11 kan? teringat my eldest `lekat' around ms nie gaks! (konon jwp q Aimi tu...)

Coretan Hati said...

emmmmm tersengeh lebar ni...:)baguih2 jue..tahniah-tahniah..kcm doakan dapat girl..boleh la jue rasa mcm mana mana jadi pinky manaic mcm kcm..habis baju warna pink hihihi. Early stage ni..give more special take care sikit no...jangan nak jadi power mama dah ler.....

aimi @ kamalina said...

re: sempat break jap dari deco... hehehe....weh..bdk kelas haziq mmg 33 je..tapi ada 7 kelas semuanya... ramai gakla.. dlm 200++ utk tahun 2....

Winnie said...

kite plak yg xcited lebey2 bace entry ni..birthday surprise betul!!
take care yeh..
p/s: kak jue kat ktn ye??hsbnd kite pon org ktn(permatang badak,n semsas jgk dulu),kalo blk ktn bole rase cuppies akak..btw,hsbnd kak jue pon semsas kan??