Thursday, March 19, 2009

I'm 1 year older today....

Lama yer tak updt. Hehehe....kemalasan tahap gaban, tak tau la ngaper. Hari ni pon, sbb bday aku...malas ker tak, paksa gak diri update....kalo tak, miss mcm anniversary aku yg baru lepaih nih (3/3/03)...tak updt pon kat blog, terok betol kan....

Hari ni aku dah baper tahun???? 19/3/1976....kira sendiri dah baper tahun aku nih, makin tua????tak laaa.......muka still awet muda, hahaha...'perasaan' kan. Thanks to all my frenzz....aimi, rosemah, olie, kak che mas etc yg make bday wish for me, ada yg sms, msj kat facebook......etc...thanks kerana mengingati bday aku

Bday gift pon dah dpt dear hubby, bapok ler awal yer kan (mcm yg korang dah tgk kat n3 seblom nih).....ayat2 cinta dr hubby plak.....(dia sms aku...hihi, i likeeee) "i hope that i'll be d first to wish you a happy birthday to you, my love. Even you're a year older today, but you will always be the same as passess years. And i will always love you".....so sweetttt, suka ngat YANG....(hubby aku ni mmg jenis romantic sket, dr zaman becinta dulu2 pon gitew, aku jer yg tak....sbb tu la ayat2 cinta dia 'power' jer)

untuk ingatan, muka aku masa 3 days b4 my bday (kat Awana Kijal)....gambo sesorang lupa plak nak snappo


ni cuppies aku buat tuk kenkawan opis.....sempena bday aku

****Celebrate kat ner???? tak tau lg, dear hubby pon tak balik hari ni kot....plan yer esok dia nak g mencandat sotong ngan kenkawan dia. So, kalo celebrate pon may b on Saturday kot...kuar makan ngan anak2 aku la. Bday kali ni mcm besa nak Cheese Cake (fav aku....lama dah tak makan). Nak buat cuppies, aku dah tak lalu nak makan dah cuppies buatan aku sendiri.......huhu

3 comments:

aimi @ kamalina said...

fewwwiiittttttttttt.............ayat2 cinta dr megat....BAPOKLA jiwangnya...... gila babasssss...... kalaula Kamal seromantik tu....mmg cair la aku... nak buat guane..kamal tak romantik....aku yg terlebih... terbalik dgn ko kan.. hehehehe.....

waahhh...sempat lagi baking tu.... sempena BD... ni la masa nak practice henna yaa... hehehehe..... anyway.. aku rasa aku yg paling byk wish ko tak... kali ni kat blog lak..

HAPPY BESDAY TO YOU!!!!!!!! SEMOGA PANJANG UMUR, MURAH REZEKI DAN EHEM..EHEM..TAK MAU TULIS LAA... NANTI KENA MARAH MCM KAT FB TU... huhuhuuuuu.............

~~ciklinn~~ said...

wah akak sgt2 romantikk lor suami mu.... syioknyer....

apapun hapi besday yer.... semoga pjg umur murah rezeki... aminn

Nur a.k.a admansyah said...

muncul puuunn... kwn-ku ini.

Utk yg ke-brp X daa... wanna wish u... A VERY HEPI BESDAY!

Moga persahabatan kita ini... bkn setakat di alam cyber shj. Biler leh jumpe face-to-face nie Jue? sambil makang cuppies awak tur...

Mmg laki kami (Nur+Aimi+Mimi) X se-romantika da amor yours! jiwang abissss..... pheeewiiitt!