Thursday, April 30, 2009

Dompet baru kami.....

Dompet ni beli last week dah...tp baru ni rajin nk upload kat kat cni. Dah tak der citer sgt dah ni, dompet baru pon nk tunjuk kat cni...hehehe

yg ni....dompet baru angah, beli sbb dia sibuk dok bawak tabung kecik dia g main2 kat luar time ptg2 sbb nak beli jajan (ikut a.long dia laaa.....a.long selalu bawak dompet g main, sbb bley beli jajan nti) Sian plak aku tgk dok usung tabung tuh ke hulu ke hilir. Bila beli jer yg ni, sibuk la dok isi sema duit dlm tabung dia kat cni plak, sampai penoh.....senget2 seluar sampai....hihihi

yg ni plak......a.long puye, yg seblom ni (hotwheels) zip dia dh rosak sket....so ganti la ngan yg ni. Bila dompet dh beso, sibuk nak duit beso gaksss.....merengek2 ngan aku mintak duit, nak bg nmpk byk dlm dompet dia......tak layan dek aku yer, isi jer la duit belanja sekolah yg ada tu.....


ooopppssss...selingan, gambo Azam masa kitorang jenjln kat ECM (dlm carrefour). Dah tak larat nak jaga (dia ni ligat sket), aku bg jer dia main keta ni kejap...bior dia ronda2 kat tempat toys/baby....bg ilang penat aku ngan hubby jap.......suka hati laa dia


muka boring angah & aksi nakal Azam dlm keta.....masa tgu papa beli barang kat Carrefour, telupa nak singgah pas dh jenjln tuh, tepaksa la dear hubby turun balik g beli....kitorang dok tgu dlm keta jer laaa...sbb aku pon tak larat dah nak jln ngan 3 three heroes nih, mana ngan brg lg nti kan, letihhhhhh.......


PUTERI KU??????

ooohhh....tidakkkk, ni si Azam...yg aku pakaikan tudung aku, pas tu aku soh hubby amikkan gambo....anak pompuan tak der kan, so...si Azam ni pon bley la buat model. (bengang jer hubby aku kalo aku gayakan si Azam ni ngan tudung...hehehe)

dari depan

dari tepi
hehehe....ada mcm 'puteri' (girl laaa) tak?????

5 comments:

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

woihh...sabo jela nengok si azam tu...tapi kan..aku pun suka gak pakaikan tudung kat taufiq... kalau kamal nampak, bising dia kat aku... wakakakaka....

jue...pandai si amar berwallet... rafiq tak pandai lagi...maklumla dia ni cam bdk kecik sikit..even haziq pun aku tak bg bawak wallet gi sekolah...duit letak dlm poket je..bukan apa jue..kalau bawak wallet, dia pandai soh letak duit byk dlm tu...pernah sakali tu mak aku tgk ada duit RM50 & beberapa RM10 dlm wallet dia..bila tanya, rupanya dia ambik duit kedai kitorang.. sabo jela... balik sekolah tu, mmg kena "ceramah" la dgn laki aku.. aku tau naper dia buat gitu, nak menunjuk2 la tu..pastu terus aku simpan wallet...HARAMKAN dari bawak gi sekolah... :P

Mutiara_Lezz said...

eemmm...cantiknya wallet angah...
Jue..kalu bawa kete secara haram tu boleh gakla...tp amir tak benorkan...so lastnya haram takleh bawa ler...hihii...
Ishkkk..geramnya yer negok si cute azam ni...

Nabil pun tak seesuai bawa wallet gi sekolah..nanti habis di belanja semua kengkawan dia...balik sure dompet kosong....

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

re: weh..yg gi TBR tu mmg aku saje je nak berendam dgn anak2... kamal tu dah cukup baik nak melayan aku jumpa kengkawan aku tau dak...hari yg pegi TBR tu, dia balik kul 4am (kedai punya pasal la).. pastu bgn awal, drive lak... sian kat dia... tu yg aku no hal..lagipun anak2 aku dah besor la jue.. semua buat hal memasing..aku cuma pantau je.. yg penting, kamal dok snap gambo kitorang..kalau dia berkubang sama, takde la gambo kenangan kitorang..dahla jumpa jarang sekali...

Nur a.k.a admansyah said...

hmm.. ingatkan wallet baru mama! rupaX2-nye... utk anak bujangnya! Amar pun dpt jugak? Sy x bg lagi kat Aiman even die mintak byk kali dah cuma ms raye hr tur belikan sling bag Spiderman. Wallet nie depa suka tinggai merataX2!

Lama awak bertapa Jue... alihX2 rumah pun berwajah baru! lebih ceria... Cantik-lah!

Nur a.k.a admansyah said...

Jue, tak kan senyap lagi kot? Ceria ler sket...

Wanna wish u... Selamat Hari ibu! pi blog sy... collect award yup! bkn Tag taw! dun wori...