Thursday, February 12, 2009

Yea...yea...dpt AWARD

Suka tak suka....ada masa tak der masa, aku kena gak updt blog aku nih. Sbb yer, si aimi dah merajuk ngan aku. Beria-ia 'menagih award' ngan dia, dh dpt tanak tayang yer plok....ekeke

Bukan apa, keadaan dan masa tak menizinkan.....sejak aku bz ngan biz baru aku, masa aku ni terhad ngat, kat umah nk bukak blog problem yer plok, ntah mana silap yer, aku pon fenin.....

Ok lah, back to title la yerk, merapu byk2....baru td kata tak der masa....ekeke. Akhir yer.....sudi gak si Aimi bg award ni kat aku. Tu pun selepas aku merajuk ngan dia....hahaha, kalo tak, aku rase HARUSSSS tak dpt lg.....hihihi

Award ni, aku tanak bg kat sesapa.....conquer sesorang jer, buleh dak mi???? hahaha.....(mesti aimi cuak ngan aku), idak ler zalim ngat aku nih......

nah aku bg kat sema mereka2 yg singgah kat umah aku dan tinggal komen, layak tu ngambik award ni.......




To Aimi......sayang sekali lg kat ko, sbb bg award nih....pas ni mesti bg lg tau, hahaha 'giler award' la plok
To my frenzzz....meh la jengah ke kedai baru ku......

2 comments:

aimi @ kamalina said...

tak kuasa!!! dah basi tau... kalau award tu blh cakap, dia pun majuk dgn ko..tak yah gantung la kitorang ni... HARHARHAR....

weh...biz pun biz gak..blog ni jgn abaikan..jadilah cam aku..ko tau tak, aku kan rasa cam meroyan kalau tak dpt nak update blog personal tu... gila kan?? dulu dgn FP takdela gini.... ko mesti pening tgk ada je masa aku hapdet.. hehehe..jgn mare... dlm aku melayan YM ko tu, sempat gak aku hapdet tau... MULTITASK kan....... kena la belajo dari aku tu...

Nur a.k.a admansyah said...

sorang lagi geng gue terjerumus ke `alam cup cakes'! siap ber-bisness lak tur! ishh..ishh... masyuk! masyuk lepas nie!

Jue, sumer cc tur awak deco ker? mcm x caya-lah... nanti blk Ktn, sy nak rase boleh?

psst: byk sgt award tur... pass kat sy sikit boleh? tak boleh pun takper... sy x majuk punyer! heh..